Domel

Domel Вентилатори и вакуумски мотори, центрифуги, хомогенизатори, мешалки, шејкери, инкубатори, водени бањи

Domel Македонија

Можете да купите висококвалитетни производи од брендот Domel (Вентилатори и вакуумски мотори, центрифуги, хомогенизатори, мешалки, шејкери, инкубатори, водени бањи) по пристапни цени во Македонија. Domel е само еден од многуте брендови од нашата програма. Вие може да ги набавите сите индустриски делови преку нас. Ние со гаранција продаваме само нови, оригинални и неупотребувани производи. Ние ги доставуваме вашите нарачки по најдобра цена и брза услуга до вашата врата со локалните курири кои ги работиме првенствено во индустриските градови Скопје, Битола, Кавадарци, Пробишип, Охрид, Велес, Кичево, Тетово, Виница, Гевгелија, Прилеп, Штип и Дебар.  Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Domel . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Целта на Енапарт како локален добавувач е да Ве услужи со најдобрите цени за бараните производи со помош на своите претставништва што се лоцирани во 14 земји ширум светот. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
497.3.270-763 € 1203.2 33 - 35 Недели
492.3.436-5 € 222.83 6 - 8 Недели
MKM77788 € 212.7 5 - 7 Недели
491.3.761 € 292.18 5 - 7 Недели
491.3.757-3 € 294.27 5 - 7 Недели
792.3.265-777 € 1203.2 21 - 23 Недели
492.3.361 102583 € 234.21 5 - 7 Недели
Прикажи повеќе

Domel Electric motors & components

Domel електрични мотори и компоненти

Domel е словенечка компанија која е специјализирана за развој и производство на електрични мотори и дувалки за различни индустрии. Еве детална статија за производите на Domel и нивните апликации во различни индустрии:

 1. Електрични мотори:
 • Домел произведува широк спектар на електрични мотори, вклучувајќи AC мотори, DC мотори и DC мотори без четки.
 • Овие мотори се користат во различни апликации како што се апарати за домаќинство, електрични алати, системи за вентилација и пумпи.
 1. Дувалки:
 • Domel дувалки се користат за индустриски апликации кои бараат висок проток на воздух и притисок.
 • Дувалките се достапни во различни големини и конфигурации за да одговараат на специфичните барања на различни индустрии.
 • Вентилаторите на Domel наоѓаат апликации во индустрии како што се HVAC, автомобилската, медицинската и воздушната.
 1. Правосмукалки:
 • Domel е водечки производител на мотори со високи перформанси и дувалки кои се користат во правосмукалките.
 • Компанијата произведува мотори и дувалки кои обезбедуваат голема моќност на вшмукување и ниско ниво на бучава, што ги прави идеални за апарати за домаќинство и комерцијални правосмукалки.
 1. Алатки напојувани со батерии:
 • Домел произведува електрични мотори и дувалки кои се користат во алатки со погон на батерии, како што се вежби, пили и брусилки.
 • Моторите се дизајнирани да бидат лесни, компактни и ефикасни, што ги прави идеални за преносни алатки.
 1. Воздухопловна:
 • Domel дувалки се користат во воздушната апликации како што се кабината системи за вентилација, системи за климатизација, и системи за ладење за авионика.
 • Дувалувачите се дизајнирани да ги задоволат строгите барања на воздушната индустрија во однос на перформансите, сигурноста и безбедноста.
 1. Медицинска опрема:
 • Моторите и дувалките на Domel наоѓаат апликации во медицинската опрема, како што се хируршки алатки, респираторни помагала и болнички кревети.
 • Моторите и дувалките се дизајнирани да работат тивко и ефикасно, обезбедувајќи удобност и безбедност на пациентот.
 1. Автомобилски:
 • Domel произведува мотори и дувалки кои се користат во автомобилски апликации како што се системи за греење, вентилација и климатизација (HVAC).
 • Моторите и дувалките се дизајнирани да работат во екстремни услови како што се високи температури и вибрации.

Како заклучок, Домел е водечки производител на електрични мотори и вентилатори кои се користат во различни индустрии како што се HVAC, автомобилската, медицинската и воздушната. Производите на компанијата се дизајнирани да ги задоволат специфичните барања на секоја индустрија, обезбедувајќи високи перформанси, сигурност и безбедност.

Ознаки на брендот

Philips Domel