Finetek

Finetek Сензори за притисок, сензори за ниво, сензори за проток, температурни сензори, прекинувачи и предаватели,

Finetek Македонија

Можете да купите висококвалитетни производи од брендот Finetek (Сензори за притисок, сензори за ниво, сензори за проток, температурни сензори, прекинувачи и предаватели,) по пристапни цени во Македонија. Finetek е само еден од многуте брендови од нашата програма. Вие може да ги набавите сите индустриски делови преку нас. Ние со гаранција продаваме само нови, оригинални и неупотребувани производи. Ние ги доставуваме вашите нарачки по најдобра цена и брза услуга до вашата врата со локалните курири кои ги работиме првенствено во индустриските градови Скопје, Битола, Кавадарци, Пробишип, Охрид, Велес, Кичево, Тетово, Виница, Гевгелија, Прилеп, Штип и Дебар.  Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Finetek . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Целта на Енапарт како локален добавувач е да Ве услужи со најдобрите цени за бараните производи со помош на своите претставништва што се лоцирани во 14 земји ширум светот. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SE3800BCRG3000 € 298.41 11 - 13 Недели
Model: SE290BERH0500 / SEX40000-CABAAB103H0500 € 366.97 10 - 12 Недели
SE3820DCRG3000 € 354.76 11 - 13 Недели
EFB-1420 € 219.63 12 - 14 Недели
SE3810DCRG3000 € 348.66 11 - 13 Недели
SC2110R6DU0500(275) € 821.46 12 - 14 Недели
SC1400R0DU € 610.03 11 - 13 Недели
Прикажи повеќе

Континуирано подобрување и еволуција на FineTek

Во 1979 година, браќата Ву основаа FineTek Technologies со основната вредност на “обезбедување на комплетни прилагодени решенија за задоволување на потребите на клиентите”, производство на квалитетни индустриски сензори за мерење на ниво на прав и рефус цврсти материи и течност; проток; притисок и температура. Од 1999 година, компанијата го проширува своето работење како на локално, така и на меѓународно ниво, обезбедувајќи им на клиентите одлична услуга и подобрени решенија. Целта на Finetek е да помогне во исполнувањето на потребите на нашите клиенти преку иновативните решенија и квалитетни производи на FineTek, а со тоа да постигнеме задоволство и успех на клиентите.

Finetek е водечки производител на инструменти за контрола на процеси за различни индустрии, вклучувајќи храна и пијалоци, фармацевтски, хемиски и нафта и гас. Компанијата нуди широк спектар на производи, вклучувајќи сензори за ниво, мерачи на проток, сензори за притисок и температурни сензори, меѓу другите.

Еден од најпопуларните производи на компанијата е нејзината линија на сензори за ниво. Сензорите за ниво на Finetek се дизајнирани да обезбедат точно и сигурно мерење на течни и цврсти материјали во различни апликации. Овие сензори можат да се користат за следење на нивото на течности во резервоари, силоси и садови, како и за откривање на присуство на цврсти материи во бункери и канти. Некои од различните типови на сензори за ниво што ги нуди Finetek вклучуваат сензори за капацитивност, ултразвучни сензори и вибрирачки сензори за вилушка.

Покрај сензорите за ниво, Finetek нуди и низа мерачи на проток за различни апликации. Нивните мерачи на проток се дизајнирани за прецизно мерење на протокот на течности и гасови во различни индустрии, вклучувајќи хемиска обработка, третман на вода и нафта и гас. Некои од различните видови мерачи на проток што ги нуди Finetek вклучуваат електромагнетни мерачи на проток, мерачи на проток на топлинска маса и мерачи на проток на вител.

Сензорите за притисок се уште една клучна линија на производи за Finetek. Овие сензори се користат за мерење на притисокот на течностите и гасовите во различни индустриски апликации. Сензорите за притисок на Finetek се дизајнирани да обезбедат точно и сигурно мерење, дури и во сурови средини. Некои од различните типови сензори за притисок што ги нуди Finetek вклучуваат пиезорезистивни сензори, капацитивни сензори и сензори за вибрирачка жица.

Конечно, Finetek исто така нуди температурни сензори за различни индустриски апликации. Овие сензори се дизајнирани прецизно да ја мерат температурата на течностите и гасовите во различни процеси. Температурните сензори на Finetek се достапни во низа различни типови, вклучувајќи термопарови, детектори за температура на отпор и инфрацрвени сензори.

Генерално, производите на Finetek се широко користени во различни индустрии за нивната сигурност, точност и издржливост. Од сензори за ниво и мерачи на проток до сензори за притисок и сензори за температура, Finetek има решение за речиси секоја апликација за контрола на индустриски процеси.