Hahn Gasfedern

Hahn gasfedern Гас и тензија извори и амортизери

Hahn Gasfedern Македонија

Можете да купите висококвалитетни производи од брендот Hahn Gasfedern (Гас и тензија извори и амортизери) по пристапни цени во Македонија. Hahn Gasfedern е само еден од многуте брендови од нашата програма. Вие може да ги набавите сите индустриски делови преку нас. Ние со гаранција продаваме само нови, оригинални и неупотребувани производи. Ние ги доставуваме вашите нарачки по најдобра цена и брза услуга до вашата врата со локалните курири кои ги работиме првенствено во индустриските градови Скопје, Битола, Кавадарци, Пробишип, Охрид, Велес, Кичево, Тетово, Виница, Гевгелија, Прилеп, Штип и Дебар.  Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Hahn Gasfedern . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Целта на Енапарт како локален добавувач е да Ве услужи со најдобрите цени за бараните производи со помош на своите претставништва што се лоцирани во 14 земји ширум светот. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
G 08 19 0100 1 0332 WG30 GA32 00500N /5/Si/V2 € 223.62 8 - 10 Недели
Z10-28V4-00419 € 507.39 10 - 12 Недели
TF06-15ST-0108 € 165.06 9 - 11 Недели
G20-40ST#05058 € 250.22 9 - 11 Недели
S 10 28 0100 1 0336 GZ18 AB16 00500N /7 € 180.6 7 - 9 Недели
Z10-28ST-06855 € 416.24 10 - 12 Недели
H0022T / G 10 23 0150 1 0430 WG30 WG30 00650N € 277.51 9 - 11 Недели
Прикажи повеќе

ХАХН Газфедерн ГмбХ


ХАХН Гасфедерн, пионери на технологијата за гас пролет веќе половина век, се вбројуваат како една од водечките компании во бизнисот. Бескомпромисен квалитет, иновативни производи и апсолутен фокус на клиентите се аголните камења за нивниот светски успех. Нивната посебна сила е во развојот на клиент специфични решенија. Тука голем дел играат долгогодишното искуство, know-how, ултра модерната машинерија и 250 висококвалификувани вработени.

Како производител на гасни извори, тензични пружини, заклучувачки гасни пружини, двотактни гасни пружини и нафтени амортизери, придаваме големо значење на најдобриот квалитет и функционалност во различни области на примена. Без разлика дали се стандардни извори или сопствени решенија, можете да бидете сигурни дека го имаме вистинското решение за вашиот проблем.
Нема прашање дека ние обезбедуваме вистинска галантерија и широка услуга која се однесува на инженерството, инсталацијата, обуката и услугата.

Нивните производи се елементи без одржување и поддршка.
Во Нивните Технички Правила Тие ги подготвија најважните совети и трикови за вас за да се осигурате дека можете да го достигнете највисокото ниво на удобност и издржливост.

Хан Гасфедерн е германски производител на гасни извори и гасни амортизери за различни апликации во индустрии како автомобилската, медицинската, мебелната и воздушната. Еве неколку детали за производите и резервните делови кои се користат во Хан Гасфедерн:

Производи:

  • Пружини на гас: Овие се користат за различни апликации, вклучувајќи подигнување и спуштање на решетки, капаци и капаци, како и прилагодување и заклучување на седиштата и масите.
  • Гасни амортизери: Овие се користат за амортизација и намалување на вибрациите во апликации како што се медицинска опрема, фитнес опрема и индустриски машини.
  • Пружини на напнатост на гас: Овие се користат за апликации кои бараат сила на влечење или затегнување, како што се нијанси на прозорци и индустриска опрема.
  • Нерѓосувачки челик гас извори: Овие се дизајнирани за употреба во груби средини како што се морски, преработка на храна, и хемиски индустрии.

Резервни делови:

  • Крајни фитинзи: Овие се користат за прицврстување на гасната пружина на апликацијата и доаѓаат во различни форми и големини, вклучувајќи клевис, дупчица и топчест зглоб.
  • Монтажни држачи: Овие се користат за прицврстување на гасната пружина на апликацијата и можат да бидат фиксирани или прилагодливи.
  • Seal колекции: Овие се користат за замена на истрошени или оштетени пломби и да се обезбеди правилно функционирање на гас пролет.
  • Клипни прачки: Ова се подвижните делови на гасната пружина и може да се заменат ако се оштетени или истрошени.
  • Вентили: Овие се користат за контрола на протокот на гас во гасната пролет и може да се заменат ако станат погрешни.

Генерално, Хан Гасфедерн нуди низа висококвалитетни гасни пружини и гасни амортизери погодни за разни индустрии и апликации, со резервни делови достапни за одржување и поправка.

Ознаки на брендот

HAHN GAS SPRİNGS

Hann-Gasfedern