Hidria

Hidria Центрифугални вентилатори и аксијални вентилатори

Hidria Македонија

Можете да купите висококвалитетни производи од брендот Hidria (Центрифугални вентилатори и аксијални вентилатори) по пристапни цени во Македонија. Hidria е само еден од многуте брендови од нашата програма. Вие може да ги набавите сите индустриски делови преку нас. Ние со гаранција продаваме само нови, оригинални и неупотребувани производи. Ние ги доставуваме вашите нарачки по најдобра цена и брза услуга до вашата врата со локалните курири кои ги работиме првенствено во индустриските градови Скопје, Битола, Кавадарци, Пробишип, Охрид, Велес, Кичево, Тетово, Виница, Гевгелија, Прилеп, Штип и Дебар.  Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Hidria . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Целта на Енапарт како локален добавувач е да Ве услужи со најдобрите цени за бараните производи со помош на своите претставништва што се лоцирани во 14 земји ширум светот. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
R09R-3330HA-4M-4259 (0309-4-1127) € 289.84 10 - 12 Недели
R09R-3530HA-4T-4258 € 303.4 5 - 7 Недели
R11R-40LPS-4M-5150 € 318.44 5 - 7 Недели
R11R-40LPS-4T-3854 € 403.06 5 - 7 Недели
R09R-3030HP-4M-2543 € 258.21 5 - 7 Недели
29 BITZER € 806.8 5 - 7 Недели
Прикажи повеќе

Хидрија Фановите


home2

Hidria е словенечка компанија која е специјализирана за производство на висококвалитетни системи за вентилација, вклучувајќи Центрифугални и Аксијални вентилатори. Овие вентилатори се дизајнирани за употреба во различни индустриски апликации, вклучувајќи ладење, вентилација, греење и процеси на сушење.

Центрифугалните вентилатори понудени од Hidria се високо ефикасни вентилатори со низок шум кои се идеални за употреба во HVAC системи, индустриски апликации и други поставки кои бараат моќно движење на воздухот. Овие вентилатори се достапни во различни големини и конфигурации за да ги задоволат потребите на различни апликации. Некои од клучните карактеристики на центрифугалните вентилатори на Hidria вклучуваат висока ефикасност, низок шум, робусна конструкција и лесно одржување.

Аксијалните вентилатори на Hidria се уште една популарна линија на производи што компанијата ја нуди. Овие вентилатори се дизајнирани за употреба во апликации каде што се потребни високи стапки на проток на воздух, како што се кули за ладење, разменувачи на топлина со воздушно ладење и единици за ракување со воздух. Како и Центрифугалните вентилатори, Аксијалните вентилатори се достапни во различни големини и конфигурации за да ги задоволат потребите на разни апликации. Аксијалните вентилатори на Хидрија се познати по нивната висока ефикасност, низок шум и издржливост.

Покрај Центрифугалните и Аксијалните вентилатори, Hidria нуди и низа резервни делови за своите производи. Овие делови вклучуваат работни кола, мотори и други компоненти кои можеби ќе треба да се заменат со текот на времето. Резервните делови кои ги нуди Hidria се дизајнирани да бидат компатибилни со фановите на компанијата, осигурувајќи дека тие ќе работат беспрекорно заедно.

Генерално, Hidria е доверлив бренд во индустријата за вентилација, познат по производство на висококвалитетни центрифугални и аксијални вентилатори кои се сигурни, ефикасни и лесни за одржување. Без разлика дали ви е потребен моќен вентилатор за индустриски апликации или потивок, поефикасен вентилатор за HVAC системите, Hidria има производ кој ќе ги задоволи вашите потреби.

home

Ознаки на брендот

Hidria Rotomatika