Max-air be41-210003 Кутија за ограничување на прекинувачот

BE41-210003

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 220.2 11 - 13 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 388.39 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 337.55 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел BE41-210003
Внатрешен код 546299
Прилагоден код 84129080
Технички спецификации КУТИЈА ЗА ГРАНИЧНИ ПРЕКИНУВАЧИ ВО ТЕХНОПОЛИМЕР IP65 1 влез M20x1.5 - AISI 304 завртки - визуелен индикатор и држач во технополимер 80x30 H30 и 20 Кутија со 2 механички гранични прекинувачи посребрени контакти SPDT - 3A @250 VAC - 3A @30 VDC
Тежина 0.45

Опис

Набавете го производот Max-Air BE41-210003 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BE41-210003 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BE41-210003 како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери

Ознаки на производи

BE41-210003