Max-air be45-220m033 прекинувач за ограничување

BE45-220M033

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 389.38 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 338.32 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел BE45-220M033
Внатрешен код 4028447
Прилагоден код 8412908090
Технички спецификации МАКСИМАЛЕН ВОЗДУШЕН МЕХАНИЧКИ ГРАНИЧЕН ПРЕКИНУВАЧ NEMA 4/4X, IP67 СЕРИЈА, M20 X 1.5 (2 МЕСТА) ЗАПИСИ ЗА КАНАЛ, 2 ПРЕКИНУВАЧИ, STD ОТВОРАЊЕ/ЗАТВОРАЊЕ ЖОЛТО/ЦРВЕНО ИНДИКАТОР, АЛУМИНИУМСКА КУТИЈА, OMRON SS-5 ИЛИ SSG, SPDT, TA 250V ПРЕКИНУВАЧИ И СЕНЗОРИ, СО U-ДРЖАЧ (30 X 80 X 30) CE ОЗНАЧЕНИ
Тежина 0.74

Опис

Набавете го производот Max-Air BE45-220M033 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BE45-220M033 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BE45-220M033 како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери