Max-air ev61-521mj1

EV61-521MJ1

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 387.08 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 336.49 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел EV61-521MJ1
Внатрешен код 2111954
Технички спецификации EV Намур 5/2 Лево пилот - Лево пилот серпентина 230Vac
Тежина 0.4

Опис

Набавете го производот Max-Air EV61-521MJ1 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот EV61-521MJ1 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот EV61-521MJ1 како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери