Max-air ev61-521mj1 (220 vdc) електромагнетниот вентил

EV61-521MJ1  (220 VDC)

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 389.38 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 338.32 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел EV61-521MJ1 (220 VDC)
Внатрешен код 4584831
Прилагоден код 84818079
Тежина 0.6

Опис

Набавете го производот Max-Air EV61-521MJ1 (220 VDC) по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот EV61-521MJ1 (220 VDC) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот EV61-521MJ1 (220 VDC) како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери