Max-air mt35-oeae13

MT35-OEAE13

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 389.38 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 338.32 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел MT35-OEAE13
Внатрешен код 4685850
Прилагоден код 8412.39.0090
Технички спецификации Макс воздух двојно дејство пневматски побудувачкиот/ МТ серија Големина: 0: Двоен Постапувајќи Е: Должина: F07/F10 О: Мозочен удар: 90° Е: Тип на приклучок: 22 mm 1: Крајни капачиња Боја: Сина 3: Ротација: Стандардна ротација нормално
Тежина 1

Опис

Набавете го производот Max-Air MT35-OEAE13 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот MT35-OEAE13 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот MT35-OEAE13 како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери