Max-air mt45-5eae13 Макс-воздух алуминиум пневматски побудувачкиот

MT45-5EAE13

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 387.08 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 336.49 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел MT45-5EAE13
Внатрешен код 1801410
Технички спецификации МТ45 С5 90° Ф07/Ф10 Q.22 1/4 'СИНА ИСО Ф07/Ф10 ДСQ 22 мм Отворање спротивно од стрелките на часовникот - BLU крајни капачиња Вртежен момент: Пролетен почеток: 251,0 Nm; Крај на пролетта: 157,8 Nm; Воздушен почеток @6 Бар:219,6 Nm; Воздушен крај @ 6Bar:126,4 Nm
Тежина 15

Опис

Набавете го производот Max-Air MT45-5EAE13 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот MT45-5EAE13 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот MT45-5EAE13 како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери