Max-air pes90-rc4ns1001e електро-пневматски Позиционер

PES90-RC4NS1001E

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 389.38 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 338.32 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел PES90-RC4NS1001E
Внатрешен код 4664707
Технички спецификации 0° -90°; 4÷ 20mA; позиција предавател 4÷ 20mA, поврзување на воздухот. 1/4 “NPT; влез канал 1/2 “ПНП; Намур интерфејс; ip66; снабдување со воздух 1,4-7 барг; температура. -30° C+80° C; Екс dB IIC Т5/Т6; ATEX & IECEx Експлозија доказ паметни
Тежина 1.7

Опис

Набавете го производот Max-Air PES90-RC4NS1001E по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот PES90-RC4NS1001E , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот PES90-RC4NS1001E како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери