Max-air sv61-220a-5-std

SV61-220A-5-STD

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 387.08 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 336.49 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел SV61-220A-5-STD
Внатрешен код 4763293
Технички спецификации 1/4 “МАКС-ВОЗДУХ SV СЕРИЈА 220VAC ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИОТ 1/4 “МАКС-ВОЗДУХ SV СЕРИЈА ВЕНТИЛ, 2 ПОЗ НОРМАЛНО ЗАТВОРЕН, АЛУМИНИУМ ТЕЛО, ЛЕВО ПИЛОТ ЕДЕН СЕРПЕНТИНА, IP65 ОБИЧНИТЕ ЛОКАЦИИ, 220VAC КЛАСА Ѓ СЕРПЕНТИНА, 4-НАСОЧНО ТЕЛО, БЕЗ ПЛОЧИ ЗА РАСТОЈАНИЕ, БУНА ЗАПТИВКИ, 1/2 “ПНП ИНДУСТРИЈА ФОРМА DIN, CSA/UL ОДОБРЕНИ.
Тежина 0.4

Опис

Набавете го производот Max-Air SV61-220A-5-STD по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот SV61-220A-5-STD , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот SV61-220A-5-STD како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери