Max-air sv61-24dc-5-std ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИОТ ВЕНТИЛ

SV61-24DC-5-STD

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 183.28 7 - 9 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 388.39 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 337.55 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел SV61-24DC-5-STD
Внатрешен код 4762403
Технички спецификации MAX-AIR SV СЕРИЈА 24VDC ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИОТ MAX-AIR ТЕХНОЛОГИЈА SV СЕРИЈА 4-НАСОЧЕН ЕЛЕКТРОМАГНЕТНИОТ, 24VDC, ЕЛОКСИРАНИ АЛУМИНИУМСКИ ТЕЛО, IP65 РЕЈТИНГ, КЛАСА F КАЛЕМ, 1/4 “FNPT ПРИСТАНИШТА, BUNA-N ЗАПТИВКИ, NAMUR МОНТИРАЊЕ, НОРМАЛНО ЗАТВОРЕНИ.
Тежина 0.544

Опис

Набавете го производот Max-Air SV61-24DC-5-STD по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот SV61-24DC-5-STD , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот SV61-24DC-5-STD како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери