Max-air sv61-531mj1 електромагнетниот вентил

SV61-531MJ1

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 387.08 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 336.49 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел SV61-531MJ1
Внатрешен код 4613271
Прилагоден код 84818079
Технички спецификации NPT врска НАМУР IP65 (NEMA 4) лево пилот 5/2 (5/2 и 3/2 преку плоча за типот Намур) 1/2” NPT 1/4” Алуминум 220 V AC Стандардна
Тежина 0.6

Опис

Набавете го производот Max-Air SV61-531MJ1 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот SV61-531MJ1 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот SV61-531MJ1 како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери

Ознаки на производи

SV61-531MJ1