Max-air UT11-2BAB31 побудувачкиот

UT11-2BAB31

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 391.24 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 339.81 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел UT11-2BAB31
Внатрешен код 4794889
Технички спецификации Бараниот актуатор UT11 одговара на моделот Америка со навои на UNC и ¼” NPT воздушни влезови
Тежина 1

Опис

Набавете го производот Max-Air UT11-2BAB31 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот UT11-2BAB31 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот UT11-2BAB31 како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери