Max-air ut13s3-vk64c10 Бол вентил со побудувачкиот

UT13S3-VK64C10

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 338.32 24 - 26 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 389.38 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 338.32 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел UT13S3-VK64C10
Внатрешен код 4041637
Технички спецификации МАКС-ВОЗДУШЕН 2-НАСОЧНИ-2PC ТОПЧЕСТ ВЕНТИЛ 2 WAYBALL ВЕНТИЛ, 2-КОМПЈУТЕР ДИЗАЈН, PN40 DN25 (1 “) BSP НАВОЈ F/F, ТЕЛО, ТОПКАТА И СТЕБЛОТО ВО ХРОМИРАН МЕСИНГ, ТЕФЛОНСКИ СЕДИШТЕ, VITON О-ПРСТЕН, W/ISO 5211 ПРИРАБНИЦА F05, ПОДГОТВЕНИ ЗА ТЕХНОПОЛИМЕР ПОБУДУВАЧКИОТ, ТИП MAX-AIR R & P ПНЕВМАТСКИ UT13 ПРОЛЕТ ВРАЌАЊЕ S3X3 FC,
Тежина 2.1

Опис

Набавете го производот Max-Air UT13S3-VK64C10 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот UT13S3-VK64C10 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот UT13S3-VK64C10 како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери