Max-air UT18-3CAD31 пневматски побудувачкиот

UT18-3CAD31

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 264.25 11 - 13 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 391.24 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 339.81 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел UT18-3CAD31
Внатрешен код 4160278
Технички спецификации Пневматски побудувачкиот Двоен Постапувајќи UT Технополимерна серија Големина: 18 1/4 “ГАС 3: SR 3+3 C: Прирабници: ISO F05 О: Мозочен удар: 90° D: Тип на приклучок: 17mm 3: Крајни капачиња Боја: Црна 1: Ротација: СР не успее затворен стрелките на часовникот
Тежина 2.4

Опис

Набавете го производот Max-Air UT18-3CAD31 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот UT18-3CAD31 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот UT18-3CAD31 како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери