Max-air ut30-0dad31

UT30-0DAD31

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 298.84 8 - 10 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
BE41-210003 € 220.2 11 - 13 Недели
MT20-0DAD31S100 € 259.87 8 - 10 Недели
UT20-0DAD31 € 229.87 9 - 11 Недели
MT16.S4.F04-F07.CH14 LT € 389.38 7 - 9 Недели
UT13S3-VK64C10 € 338.32 24 - 26 Недели
UT18-3CAD31 € 264.25 11 - 13 Недели
MT 45-0EAE11 € 529.29 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Max-Air
Земја
Број на дел UT30-0DAD31
Внатрешен код 4769303
Прилагоден код 8412.39.0090
Технички спецификации Пневматски погон со двојно дејство Max Air/ Пневматски активатор со двојно дејство УТ серија Големина: 30 0: Двојно дејствување. Д: Прирабници: ISO F07 О: Мозочен удар: 90° Д: Тип на приклучок: 17мм 3: Боја на крајните капачиња: црна 1: Ротација: DA стандардна ротација
Тежина 5.1

Опис

Набавете го производот Max-Air UT30-0DAD31 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот UT30-0DAD31 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот UT30-0DAD31 како и сите производи на Max-Air од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Max-Air . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Max-Air Technology

Вентили, активатори, прекинувачи и позиционери