Megacon 596121 / AVH60 24V Џамбо напон дисплеј

596121 / AVH60 24V

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 781.2 5 - 7 Недели

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
AVH60 115-230 / 596120 € 817.19 8 - 10 Недели
KPM13M173E € 1145.92 8 - 10 Недели
KPM161E2 € 1053.24 8 - 10 Недели
KPM169E € 1114.1 10 - 12 Недели
596121 / AVH60 24 VDC 50-60Hz € 789.45 5 - 7 Недели
ELR-3C 110 VAC/DC 220-400 VAC / 604030 € 310.95 5 - 7 Недели
CH163-3,6 € 1770.14 8 - 10 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Megacon
Земја
Број на дел 596121 / AVH60 24V
Внатрешен код 4580527
Прилагоден код 90308900
Технички спецификации АВХ60 со АУКС 24 V
Тежина 0.7

Опис

Набавете го производот Megacon 596121 / AVH60 24V по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 596121 / AVH60 24V , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 596121 / AVH60 24V како и сите производи на Megacon од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Megacon . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

Конектори и електронски компоненти