Megatron Model: MD2210 R10K G W5% L0.25% Жичен потенциометар со повеќе влакна

Model: MD2210 R10K G W5% L0.25%

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
P15P - MK 10K OHMS € 233.73 11 - 13 Недели
EDCT 50 S 2410 € 1010.48 10 - 12 Недели
P15P/S31 - 4K7 € 385.07 10 - 12 Недели
MRL C 20 € 172.09 17 - 19 Недели
MDCT-20-K-2410 € 1042.4 10 - 12 Недели
MOZ30 1000 24 BZ K € 1113.95 27 - 29 Недели
HH2105 R10K W5% L0.25% € 573.17 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Megatron
Земја
Број на дел Model: MD2210 R10K G W5% L0.25%
Внатрешен код 343270
Технички спецификации Ставка бр. 135444
Тежина 0.07

Опис

Набавете го производот Megatron Model: MD2210 R10K G W5% L0.25% по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот Model: MD2210 R10K G W5% L0.25% , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот Model: MD2210 R10K G W5% L0.25% како и сите производи на Megatron од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Megatron . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Каталози

Ознаки на брендот

SAKAE MEGATRON-MÜNCHEN

Потенциометри, енкодери, сензори, оптоварувачки ќелии, засилувач, џојстици, копчиња и отпорници