Megatron RC13 150 G 1 W20% L0,05% Потенциометриски линеарен трансдуцерот

RC13 150 G 1 W20% L0,05%

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
P15P - MK 10K OHMS € 233.73 11 - 13 Недели
EDCT 50 S 2410 € 1009.42 10 - 12 Недели
P15P/S31 - 4K7 € 385.07 10 - 12 Недели
MRL C 20 € 171.99 17 - 19 Недели
MDCT-20-K-2410 € 1042.4 10 - 12 Недели
MOZ30 1000 24 BZ K € 1112.77 27 - 29 Недели
HH2105 R10K W5% L0.25% € 573.17 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Megatron
Земја
Број на дел RC13 150 G 1 W20% L0,05%
Внатрешен код 2022213
Технички спецификации Ефективно електрично патување Од 25 до 250 mm во 8 Варијанти Потенциометриски сензор технологија Класа на заштита до IP65 Тип на механичко откривање Предна странична шипка без враќање на пролетта Електрични Излезни Тип Тркалезна кабел Монтажна прирабница, топчести споеви, држачи за монтирање/блок на собранието Брзина на активирање < 10 m/s Резолуција аналоген stepless Инд. линеарност (најдобро) ± 0,05%... ± 0,2% (деп. при патување) Мин. работна температура -30° C Макс. работна температура+100° C Напонски потенциометриски напон Електрични. излезен сигнал (напонски - потенциометриски) Минимална вкупна должина Мала (< 15 см), Средна (15 до 50 см)
Тежина 0.2

Опис

Набавете го производот Megatron RC13 150 G 1 W20% L0,05% по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот RC13 150 G 1 W20% L0,05% , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот RC13 150 G 1 W20% L0,05% како и сите производи на Megatron од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Megatron . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Ознаки на брендот

SAKAE MEGATRON-MÜNCHEN

Потенциометри, енкодери, сензори, оптоварувачки ќелии, засилувач, џојстици, копчиња и отпорници