Megatron RP20 R200 W3% L0.5% Потенциометар

RP20 R200 W3% L0.5%

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Производ Единечна цена Испорака Производ link
P15P - MK 10K OHMS € 233.73 11 - 13 Недели
EDCT 50 S 2410 € 1009.42 10 - 12 Недели
P15P/S31 - 4K7 € 385.07 10 - 12 Недели
MRL C 20 € 171.99 17 - 19 Недели
MDCT-20-K-2410 € 1042.4 10 - 12 Недели
MOZ30 1000 24 BZ K € 1112.77 27 - 29 Недели
HH2105 R10K W5% L0.25% € 573.17 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Megatron
Земја
Број на дел RP20 R200 W3% L0.5%
Внатрешен код 1813411
Прилагоден код 85333100
Тежина 0.1

Опис

Набавете го производот Megatron RP20 R200 W3% L0.5% по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот RP20 R200 W3% L0.5% , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот RP20 R200 W3% L0.5% како и сите производи на Megatron од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Megatron . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Ознаки на брендот

SAKAE MEGATRON-MÜNCHEN

Потенциометри, енкодери, сензори, оптоварувачки ќелии, засилувач, џојстици, копчиња и отпорници

Ознаки на производи

RP 20 R200 W3% L0,5%

RP 20 R200 W3% L0,5%

RP20 R200 W3% L0.5%