Meister 03XE2015NP15S мерач на проток

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 449.98 6 - 8 Недели

qr_code

Набавете го производот Meister 03XE2015NP15S по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 03XE2015NP15S , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 03XE2015NP15S како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 441.37 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел 03XE2015NP15S
Внатрешен код 4768919
Прилагоден код 90261081

Технички спецификации

Тежина 0.28

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили

Ознаки на производи

03XE2015NP15S