Meister 54XE1024XG25WA

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 1141.9 7 - 9 Недели

qr_code

Набавете го производот Meister 54XE1024XG25WA по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 54XE1024XG25WA , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 54XE1024XG25WA како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 447.84 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел 54XE1024XG25WA
Внатрешен код 4933055
Прилагоден код 9026 10 81

Технички спецификации

Технички спецификации ДКМ/А-1/24 Г 1" монитор за проток Работен опсег 8 - 24 л/мин Масло - густина 900кг/м³ компензирана со вискозитет со индикатор за проток Верзија: 1.4571 Контакт: Векслер (COC) 250 V 1.5 ДО 50 ВА, ИП 65 Минимално оптоварување 3VA Работен притисок макс. 300 бари Температура макс. 120°C ДОКУМЕНТАРЕН ДВД вкл. техничка документација (упатство за работа и информации за производот) на мини ДВД Ве молиме стартувајте со “index.html” и отворете во индексот
Тежина 1.17

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили