Meister 60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" Индикатор за проток

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 1211.82 7 - 9 Недели

qr_code

Набавете го производот Meister 60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 442.86 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел 60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4"
Внатрешен код 4042800
Прилагоден код 9026 10 81

Технички спецификации

Технички спецификации DUG-150 G 5/4" монитор за проток Опсег на префрлување: 15 - 150 л/мин вода 20° C Дизајн: никелиран месинг Контакт: Поблиску (NOC) 250V 2А 60VA, ИП 67, според Атекс Работен притисок макс. 10 бари Категоризација на електричниот дел на уредот: Екс 2 2Г ЕксМБ ИИЦ Т6 Гб Ex 2 2Д Ex TB IIIC T80° C Дб Категоризација на механичкиот дел од уредот: Внатрешен мерач на проток (среден): Обележување: Екс 2 2Г Екс х IIБ Т6Гб Надвор од мерачот на проток (околината): Идентификација: ЕХII 2Г Ексх ИИЦ Т6 Гб 2Д Ex 2Д Ex H 3IC T80° C Дб
Тежина 1.56

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили