Meister 81XE1040XG25SEM проток монитор

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Meister 81XE1040XG25SEM по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 81XE1040XG25SEM , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 81XE1040XG25SEM како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 441.37 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел 81XE1040XG25SEM
Внатрешен код 4763775

Технички спецификации

Технички спецификации ДКМЕ-1/40 ГР 1" Опсег на префрлување: 4 - 40 l/min Масло - густина 900kg/m³ вискозитет-компензирани Верзија: 1.4571 Контакт: Поблиску (NOC) 250V 2A 60VA, IP 67, според Атекс Работен притисок макс. 300 бари 2 Царински тарифен број: 9026 10 81 Категоризација на електричниот дел од уредот: Екс 2 2 G Ексмб IIC Т6 Гб Екс II 2D Ex TB 3C T80° C Дб Категоризација на механичкиот дел од уредот: Внатрешна површина на мерачот на проток (медиум): Етикетирање: Екс II 2G Екс H IIB Т6 GB Надворешна површина на мерачот на проток (околина): Етикетирање: Екс 2 2G Екс H IIC T6 GB Екс 2 2D Екс 3 h T80° C Дб
Тежина 1.12

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили