Meister DKG-1/30 G 3/4" монитор на проток

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 707.22 7 - 9 Недели

qr_code

Набавете го производот Meister DKG-1/30 G 3/4" по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DKG-1/30 G 3/4" , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DKG-1/30 G 3/4" како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 447.84 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DKG-1/30 G 3/4"
Внатрешен код 4169112
Прилагоден код 9026 10 81

Технички спецификации

Технички спецификации Број на предметот 45XM1030XG20W Опсег на префрлување: 10 - 30 l/min Густина на маслото 900 кг/м³ Компензирана со вискозитет Површина: месинг Контакт: Векслер (COC) 250 V 1.5 ДО 50 ВА, ИП 65 Минимално оптоварување 3 VA Работен притисок макс. 10 бари Температура макс. 120° C
Тежина 0.78

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили