Meister DKG - 2/4G 1/2" проток прекинувач

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 714.26 6 - 8 Недели

qr_code

Набавете го производот Meister DKG - 2/4G 1/2" по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DKG - 2/4G 1/2" , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DKG - 2/4G 1/2" како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 441.37 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DKG - 2/4G 1/2"
Внатрешен код 4178567
Прилагоден код 90261081

Технички спецификации

Технички спецификации Број на артикал: 47ХЕ2004ХГ15ВХ Опсег на префрлување: 1,3 - 4 л/мин Масло - густина 900 кг/м³ вискозитет-компензирани Верзија: 1.4571 Контакт: Префрлување (COC) 250 V 1,5 А 50 ВА, IP 65 Минимално оптоварување 3VA Работен притисок макс. 16 bar Висока температура макс. 160° C FKM печат ДОКУМЕНТАРЕН ДВД вкл. техничка документација (упатства за работа и информации за производот) на мини ДВД Ве молиме извршете со "index.html” и да се отвори во индексот
Тежина 0.28

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили