Meister DKM/A-1/10 G 1" / 52XM1010XG25WVA проток монитор

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Meister DKM/A-1/10 G 1" / 52XM1010XG25WVA по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DKM/A-1/10 G 1" / 52XM1010XG25WVA , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DKM/A-1/10 G 1" / 52XM1010XG25WVA како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 447.84 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DKM/A-1/10 G 1" / 52XM1010XG25WVA
Внатрешен код 3290788

Технички спецификации

Технички спецификации Опсег на префрлување: 3 - 10 l/min масло - густина 900kg/m³ вискозитет-компензирани со индикатор за проток Заврши: месинг Контакт: Векслер (COC) 250V 1,5А 50ВА, IP 65 Минимално оптоварување 3VA Макс. работен притисок 250 бар Температура макс. 120° C Преден контакт
Тежина 1.25

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили