Meister DKM/A-1/1 G 1/4" / 54XE1001XG08SA проток монитор

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Meister DKM/A-1/1 G 1/4" / 54XE1001XG08SA по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DKM/A-1/1 G 1/4" / 54XE1001XG08SA , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DKM/A-1/1 G 1/4" / 54XE1001XG08SA како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 441.37 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DKM/A-1/1 G 1/4" / 54XE1001XG08SA
Внатрешен код 4663182
Прилагоден код 9026 10 81

Технички спецификации

Технички спецификации DKM/A-1/1 G 1/4 “монитор на проток Опсег на префрлување: 0,1 - 0,8 l/min масло - густина 900kg/m³ Вискозитет-компензиран до 400 CSt со индикатор за проток Верзија: 1.4571 Контакт: Поблиску (NOC) 250V 3А 100ВА, IP 65 Макс. работен притисок 300 бари Температура макс. 120° C
Тежина 1.49

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили