Meister DKM/A-1/45 G 1" проток прекинувач

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 737.62 7 - 9 Недели

qr_code

Набавете го производот Meister DKM/A-1/45 G 1" по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DKM/A-1/45 G 1" , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DKM/A-1/45 G 1" како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 447.84 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DKM/A-1/45 G 1"
Внатрешен код 4227165
Прилагоден код 90261081

Технички спецификации

Технички спецификации Точка бр. 52XM1045XG25WA Опсег на префрлување: 15 - 45 l/min Масло - Густина 900кг/м³ вискозитет компензиран со индикатор за проток Дизајн: месинг Контакт: Прекинувач (COC) 250В 1,5А 50ВА, ИП 65 Минимално оптоварување 3VA Работен притисок макс. 250 бари Температура макс. 120°C вкл. техничка документација (Прирачник за употреба и информации за производот) на мини ДВД
Тежина 1.34

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили

Ознаки на производи

DKM/A-1/45 G 1"