Meister DKM/A-1/4 G 1/2" / 53XM1004XG15OA Фељтони број: 52XM1004G15WA90261081

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Meister DKM/A-1/4 G 1/2" / 53XM1004XG15OA по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DKM/A-1/4 G 1/2" / 53XM1004XG15OA , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DKM/A-1/4 G 1/2" / 53XM1004XG15OA како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 442.86 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DKM/A-1/4 G 1/2" / 53XM1004XG15OA
Внатрешен код 252770
Прилагоден код 90261081

Технички спецификации

Технички спецификации Мерен опсег: 1 - 4 л/мин масло - густина 900kg/m³ вискозитет-компензирани со индикатор за проток Заврши: месинг без единица за префрлување Макс. работен притисок 250 бар Температура макс. 120° C
Тежина 1.42

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили