Meister DKM/A-1/60 G 1" проток монитор

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Meister DKM/A-1/60 G 1" по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DKM/A-1/60 G 1" , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DKM/A-1/60 G 1" како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 442.86 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DKM/A-1/60 G 1"
Внатрешен код 3308509
Прилагоден код 9026 10 81

Технички спецификации

Технички спецификации 52АМ1060ХГ25В12 Опсег на префрлување: 20 - 60 l/min масло - густина 900kg/m³ вискозитет-компензирани со индикатор за проток Заврши: месинг Контакт: Векслер (COC) 250V 1,5А 50ВА, 67 IP Минимално оптоварување 3VA, приклучок M12x1 Макс. работен притисок 250 бар Максимална температура 85° C
Тежина 1.25

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили