Meister DKM/A-1/60 G 1" 52XM1060XG25WVA Монитор на проток и индикатор за проток

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Meister DKM/A-1/60 G 1" 52XM1060XG25WVA по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DKM/A-1/60 G 1" 52XM1060XG25WVA , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DKM/A-1/60 G 1" 52XM1060XG25WVA како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 447.84 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DKM/A-1/60 G 1" 52XM1060XG25WVA
Внатрешен код 3290089

Технички спецификации

Технички спецификации ДКМ/А-1/60 Г 1" монитор за проток Опсег на префрлување: 20 - 60 l/min Масло - густина 900кг/м³ компензирана со вискозитет со индикатор за проток Заврши: месинг Контакт: Векслер (COC) 250 V 1.5 ДО 50 ВА, ИП 65 Минимално оптоварување 3VA Работен притисок макс. 250 бари Температура макс. 120° C Преден контакт Број на царинска тарифа: 9026 10 81
Тежина 1.74

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили