Meister DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) Проток монитор

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 1181.57 7 - 9 Недели

qr_code

Набавете го производот Meister DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 441.37 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S)
Внатрешен код 4037649
Прилагоден код 90261081

Технички спецификации

Технички спецификации DKME/A-1/80 G 1 “монитор за проток Опсег на префрлување: 15 - 80 l/min Масло - густина 900kg/m³ вискозитет-компензира со индикатор за проток Верзија: 1.4571 Контакт: Поблиску (NOC) 250 V 3 НА 100 ВА, IP 65 Работна температура макс. 300 бари Температура макс. 120° C
Тежина 1.18

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили