Meister DUG-14 (60XM0014XG15S) Монитор на проток

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 573.19 6 - 8 Недели

qr_code

Набавете го производот Meister DUG-14 (60XM0014XG15S) по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DUG-14 (60XM0014XG15S) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DUG-14 (60XM0014XG15S) како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 442.86 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DUG-14 (60XM0014XG15S)
Внатрешен код 2069992
Прилагоден код 90261081

Технички спецификации

Технички спецификации DUG-14 G 1/2 “монитор проток Опсег на префрлување: 0,5 - 14 л/мин вода 20° C Заврши: никел месинг Контакт: Поблиску (NOC) 250V 3А 100ВА, IP 65 Работен притисок макс. 10 бари Температура макс. 100° C вклучувајќи техничка документација (упатства за работа и информации за производот) на мини ДВД Ве молиме извршете со "index.html” и да се отвори во индексот
Тежина 0.64

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили