Meister DWG-18 G 1/2" / 20XM0018XG15S проток монитор

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Meister DWG-18 G 1/2" / 20XM0018XG15S по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот DWG-18 G 1/2" / 20XM0018XG15S , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот DWG-18 G 1/2" / 20XM0018XG15S како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 442.86 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел DWG-18 G 1/2" / 20XM0018XG15S
Внатрешен код 4672554
Прилагоден код 9026 10 81

Технички спецификации

Технички спецификации DWG-18 G 1/2 “монитор на проток Опсег на префрлување: 2 - 18 л/мин вода 20° C Заврши: никел месинг Контакт: Поблиску (NOC) 250V 3А 100ВА, IP 65 Работен притисок макс. 10 бари Температура макс. 100° C
Тежина 0.71

Каталози

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили