Meister 10XM2013XG15S / RVM/U-2/13 G 1/2" сензор

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code

Набавете го производот Meister 10XM2013XG15S / RVM/U-2/13 G 1/2" по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 10XM2013XG15S / RVM/U-2/13 G 1/2" , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 10XM2013XG15S / RVM/U-2/13 G 1/2" како и сите производи на Meister од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Meister . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
SG-30X70-1.5A-W € 447.84 10 - 12 Недели
DUG-14 (60XM0014XG15S) € 573.19 6 - 8 Недели
DUG-22 (60XM0022XG15S) € 580.88 6 - 8 Недели
RVM/U-2/7 G 1/2" € 191.97 7 - 9 Недели
DKME/A-1/80 G 1" (84AE1080XG25S) € 1181.57 7 - 9 Недели
60XM0150XG32SEM / DUG-150 G 5/4" € 1211.82 7 - 9 Недели
DKG-1/30 G 3/4" € 707.22 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Meister
Земја
Број на дел 10XM2013XG15S / RVM/U-2/13 G 1/2"
Внатрешен код 4282572
Прилагоден код 90261081

Технички спецификации

Технички спецификации Работен опсег: 3 - 13 л/мин вода 20° C Заврши: месинг Контакт: Поблиску (NOC) 230В 3А 60ВА, ИП 65 Работен притисок макс. 300 бари Температура макс. 100°C ДОКУМЕНТАРЕН ДВД вкл. техничка документација (упатство за работа и информации за производот) на мини ДВД Ве молиме стартувајте со “index.html” и отворете во индексот
Тежина 0.31

Ознаки на брендот

MEISTER Strömungstechnik

Meister Stromungtechnik

Мерачи на проток, ограничувачи на проток, сензори за ниво и вентили

Ознаки на производи

RVM/U-2/13 G 1/2"