Merkle 107116 - STZ 250.80/50.02.201.015

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle 107116 - STZ 250.80/50.02.201.015 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 107116 - STZ 250.80/50.02.201.015 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 107116 - STZ 250.80/50.02.201.015 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел 107116 - STZ 250.80/50.02.201.015
Внатрешен код 4823270
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации AHP-БЛОК УДИРАЊЕ ЦИЛИНДАР СТЦ 250.80/50.02.201.015 Тип удирање цилиндар тип цилиндар ознака STZ 250 дијаметар клипот 80 mm дијаметар прачка 50 mm Дизајн 02 = 4 монтажни дупки, спуштени на задниот дел, врска: цевка конец Тип на функција 201 = двојно дејство 15 мм мозочен удар макс. работен притисок 250 bar Тест притисок 375 бар
Тежина 19

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи