Merkle 187369 AHP-Hydraulikzylinder

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle 187369 AHP-Hydraulikzylinder по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот 187369 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот 187369 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел 187369
Внатрешен код 2687849
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Член 187369 AHP хидрауличен цилиндар ХЦ 250,63/40,02.204,740 С.С. Тежина 26 кг Цртеж број 13.66822.14 Царинска тарифа бр./ потекло 84122180/DE Тип хидрауличен цилиндар тип на цилиндар ознака 250 ХЦ Дијаметар на клипот 63 mm Дијаметар на лентата 40 мм Дизајн 02 = монтирање на предната прирабница Тип на функција 204 = двојно дејство со амортизација на крајната положба од двете страни Центар 740 мм Специјален S = специјален цилиндар, отстапувајќи од AHP стандардот Вентилација за вентилација 180° за поврзување макс. работен притисок 250 бари Ве молиме имајте предвид отпорот на прекинување!
Тежина 26

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи