Merkle BRB 251.50/32.33.204.500 M

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BRB 251.50/32.33.204.500 M по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BRB 251.50/32.33.204.500 M , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BRB 251.50/32.33.204.500 M како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BRB 251.50/32.33.204.500 M
Внатрешен код 4961259

Технички спецификации

Технички спецификации Член 321749 AHP БЛОК ЦИЛИНДАР БРБ 251.50/32.33.204.500 М Тежина 15,74 кг Царинска тарифа бр./ потекло 84122180/DE Тип блок цилиндар со долг удар тип на цилиндар ознака БРБ 251 Дијаметар на клипот 50 mm Дијаметар на лентата 32 мм Дизајн 33 = монтажни дупки на страната, поврзување со О-прстен на страната Тип на функција 204 = двојно дејство со амортизација на крајната положба од двете страни Мозочен удар 500 мм макс. работен притисок 250 бари Надворешна нишка со клип-прачка Кстг. ШТ/должина d2 = М 24 х 1,5, Л3 = 34 мм Превис на шипката L2 56 мм (според АХП 20171918)
Тежина 15.74

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи