Merkle BSE250.80/50.01.4.201.50

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BSE250.80/50.01.4.201.50 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BSE250.80/50.01.4.201.50 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BSE250.80/50.01.4.201.50 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BSE250.80/50.01.4.201.50
Внатрешен код 4846427
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Член 066839 AHP ЛИЗГАЧОТ ЕДИНИЦА Тип лизгачот единица тип цилиндар ознака БСЕ 250 Дијаметар на клипот 80 mm дијаметар прачка 50 mm Верзија 01 = дупки за монтирање, со столбови за водење, без предна плоча Тип на функција 201 = двојно дејство Број на водичи столбови 4 50 мм мозочен удар макс. работен притисок 250 bar
Тежина 33.8

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи