Merkle BSE 250.90/70.88.4.201.080 S (349519) AHP ЛИЗГАЧОТ ЕДИНИЦА

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BSE 250.90/70.88.4.201.080 S (349519) AHP ЛИЗГАЧОТ ЕДИНИЦА по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BSE 250.90/70.88.4.201.080 S (349519) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BSE 250.90/70.88.4.201.080 S (349519) како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BSE 250.90/70.88.4.201.080 S (349519)
Внатрешен код 4716132
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Цртеж број 13.83963.04 Тип тласкач единица тип цилиндар ознака БСЕ 250 Дијаметар на клипот 90 mm Дијаметар на шипката 70мм Верзија 88 = специјален дизајн Функциски режим 201 = двојно дејство Број на водечки столбови 4 80 мм мозочен удар Специјален S = специјален цилиндар, различен од стандардот AHP макс. работен притисок 250 bar
Тежина 68.5

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи