Merkle BSEP 250.100/60.01.4.201.050 S.V Лизгач единица со барање за крајна позиција

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BSEP 250.100/60.01.4.201.050 S.V Лизгач единица со барање за крајна позиција по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BSEP 250.100/60.01.4.201.050 S.V , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BSEP 250.100/60.01.4.201.050 S.V како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BSEP 250.100/60.01.4.201.050 S.V
Внатрешен код 4665686
Прилагоден код 8412218

Технички спецификации

Технички спецификации Цртеж број 13.81997.03 Напишете ја лизгачката единица со барање за крајна позиција тип цилиндар ознака БСЕП 250 Дијаметар на клипот 100 mm Дијаметар на прачка 60 mm Верзија 01 = дупки за монтирање, со столбови за водење, без предна плоча Тип на функција 201 = двојно дејство Број на водич колони 4 Мозочен удар 50 мм Специјален S = специјален цилиндар, различен од стандардот AHP Вид на запечатување на Витон - до 180° C макс. работен притисок 250 бар (во согласност со АХП 20150245) Внимание: толеранција на мозочен удар +/- 0,05
Тежина 52.5

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи