Merkle BSEP 250.20/12.02.2.201.100 B

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 961.04 6 - 8 Недели

qr_code
Набавете го производот Merkle BSEP 250.20/12.02.2.201.100 B по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BSEP 250.20/12.02.2.201.100 B , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BSEP 250.20/12.02.2.201.100 B како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BSEP 250.20/12.02.2.201.100 B
Внатрешен код 4895429
Прилагоден код 84798997

Технички спецификации

Технички спецификации Внесете лизгачка единица со барање за крајна позиција тип на цилиндар ознака БСЕП 250 Дијаметар на клипот 20 mm Дијаметар на лентата 12 мм Верзија 02 = дупки за монтирање, со столбови за водење и преден панел Тип на функција 201 = двојно дејство Број на водилки столбови 2 Мозочен удар 100 мм Прекинувач со прекинувач за балуф макс. работен притисок 250 бари
Тежина 6.9

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи