Merkle BZ 320.40/25.04.204.180 E3.Z

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZ 320.40/25.04.204.180 E3.Z по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZ 320.40/25.04.204.180 E3.Z , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZ 320.40/25.04.204.180 E3.Z како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZ 320.40/25.04.204.180 E3.Z
Внатрешен код 4968228
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Тип на блок цилиндар тип на цилиндар ознака БЗ 320 Дијаметар на клипот 40 mm Дијаметар на лентата 25 мм Дизајн 04 = монтирање на предната нишка, поврзување: навој на цевка Тип на функција 204 = двојно дејство со амортизација на крајната положба од двете страни Центар 180 мм Вентилација E3 = вентилирање 180° до врската Центрирачки опсег Z = центрирачки опсег макс. работен притисок 320 бари
Тежина 11.7

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи