Merkle BZ 320.50/32.02.201.165 (071857) AHP БЛОК ЦИЛИНДАР

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZ 320.50/32.02.201.165 (071857) AHP БЛОК ЦИЛИНДАР по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZ 320.50/32.02.201.165 (071857) , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZ 320.50/32.02.201.165 (071857) како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZ 320.50/32.02.201.165 (071857)
Внатрешен код 4716018
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Тип на блок цилиндар тип цилиндар ознака БЗ 320 Дијаметар на клипот 50 mm дијаметар прачка 32 mm Дизајн 02 = 4 монтажни дупки, спуштени на задниот дел, врска: конец на цевката Функциски режим 201 = двојно дејство 165 мм мозочен удар макс. работен притисок 320 бар BZ 320: мозочен удар > 100 мм Забележете ја вкупната должина!
Тежина 12.4

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи