Merkle BZ 500.25/16.03.201.050.NL33 / 039042 AHP БЛОК ЦИЛИНДАР

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZ 500.25/16.03.201.050.NL33 / 039042 AHP БЛОК ЦИЛИНДАР по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZ 500.25/16.03.201.050.NL33 / 039042 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZ 500.25/16.03.201.050.NL33 / 039042 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZ 500.25/16.03.201.050.NL33 / 039042
Внатрешен код 4663908
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Член 039042 AHP БЛОК ЦИЛИНДАР БЗ 500.25/16.03.201.050 НЛ33 Тип на блок цилиндар тип цилиндар ознака BZ 500 Дијаметар на клипот 25 mm Дијаметар на прачка 16 мм Тип 03 = странични дупки за монтирање, врска: навој на цевката Тип на функција 201 = двојно дејство Мозочен удар 50 мм макс. работен притисок 500 бар жлеб/монтажа NL = лев жлеб h2: позиција на жлебот 33 mm
Тежина 1.9

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи