Merkle BZ 500.25/16.03.201.100 E2.NL90.V / 265059 AHP блок цилиндар

Добијте понуда

Состојба: Ново

Цена: на барање

Време на достава: испрати барање

qr_code
Набавете го производот Merkle BZ 500.25/16.03.201.100 E2.NL90.V / 265059 AHP блок цилиндар по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZ 500.25/16.03.201.100 E2.NL90.V / 265059 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZ 500.25/16.03.201.100 E2.NL90.V / 265059 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZ 500.25/16.03.201.100 E2.NL90.V / 265059
Внатрешен код 4726244
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Тип на блок цилиндар тип цилиндар ознака BZ 500 Дијаметар на клипот 25 mm Дијаметар на шипката 16мм Дизајн 03 = странични дупки за монтирање, врска: навој на цевката Функција на владата 201 = двојно дејство 100 мм мозочен удар Вид на запечатување на Витон - до макс. 180° C. Вентилација E2 = пропустливи 90° десно до врската макс. работен притисок 500 бар Жлеб/приврзаност NL = лев жлеб h2: позиција на жлебот 90 mm
Тежина 2.9

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи