Merkle BZ 500.25/16.77.201.020

Добијте понуда

Состојба: Ново

Количина Единечна цена Испорака
box1 € 243.6 5 - 7 Недели

qr_code
Набавете го производот Merkle BZ 500.25/16.77.201.020 по компетитивна цена во Македонија , со помош на нашиот професионален тим. Доколку сакате да го купите производот BZ 500.25/16.77.201.020 , Вие сте на вистинското место. Со помош на нашата развиена дистрибутивна мрежа, можете да го набавите производот BZ 500.25/16.77.201.020 како и сите производи на Merkle од нашата компанија. Со нашите професионални услуги ќе Ви помогнеме да заштедите време и пари. Се стремиме кон тоа да ги сведеме Вашите трошоци и време при процесот на набавка на минимум. Со задоволство ќе Ви ја испратиме нашата понуда, доколку го пополните формуларот за контакт или ни испратите е-маил со Вашето барање.

Енапарт не е овластен Македонија дистрибутер на Merkle . Сите брендови и логоа кои се прикажани на овој веб сајт припаѓаат на нивните сопственици. Нашата компанија врши продажба на производи во својство на препродавач.

Производ Единечна цена Испорака Производ link
HZ 250.32/20.04.204.550 S - 041721 € 876.34 7 - 9 Недели
BZ 500.32/20.77.201.025 / 013407 € 331.56 7 - 9 Недели
013833 € 203.06 5 - 7 Недели
BZ 500.25/16.02.201.010 € 252.61 6 - 8 Недели
FZ 250.25/16.03.201.040 € 387.66 7 - 9 Недели
BZ 500.40/25.33.201.025 G4.N40.m € 414.29 6 - 8 Недели
RZ500.40/25.01.201.10 € 340.16 7 - 9 Недели
Прикажи повеќе

Карактеристики

Производителот Merkle
Земја
Број на дел BZ 500.25/16.77.201.020
Внатрешен код 4872282
Прилагоден код 84122180

Технички спецификации

Технички спецификации Тип на блок цилиндар тип на цилиндар ознака БЗ 500 Дијаметар на клипот 25 mm Дијаметар на лентата 16мм Дизајн 77 = 01+02 = 4 монтажни дупки, спуштени од двете страни, врска: цевка конец Тип на функција 201 = двојно дејство Центар 20 мм макс. работен притисок 500 бари
Тежина 1.3

Каталози

Ознаки на брендот

AHP Merkle

AHP Merkle GmbH

MARKLE

Хидраулични цилиндри, Хидраулични вентили и Хидраулични пумпи